Lamborghini Huracan се появи пред широка публика на 20 декември 2013 г. Новостта замени модела Gallardo и според традицията получи името на бойния бик. Производителят го оборудва с иновативен технически пълнеж, разшири списъка с оборудване и представи дизайна в ключа на по -старите модели. Поразителни малки ъглови фарове със заострени ъгли и поразителни триъгълни секции от LED светлини. В тясната предна броня се помещава масивен въздухозаборник, покрит с черна пластмасова мрежа с шестоъгълни клетки. Той седи до голям сплитер и придава на предния край наистина агресивен вид. Задната част на колата също изглежда доста впечатляваща. Поразителни LED Y-образни спирачни светлини, хищнически дифузьор и квартет хромирани спортни изпускателни тръби. Като цяло външният вид на модела е направен в най -добрите традиции на италианските дизайнери. Моделът изглежда бърз, агресивен и изключително привлекателен.
Размери (редактиране)

Lamborghini Huracan е спортен автомобил, който се предлага в две версии: купе и роудстър. В първия случай общите му размери са: дължина 4459 мм, ширина 1924 мм, височина 1165 мм и междуосие 2620 мм. Пътният просвет на колата е очаквано малък – само 135 милиметра. Благодарение на толкова ниския просвет и разположението на средния двигател, той има сравнително нисък център на тежестта и отлично разпределение на теглото, което влияе положително на управлението и безопасността във всички режими на шофиране. Моделът, който вече е в основата, е оборудван с мощни карбон-керамични спирачни дискове, споделя своята платформа с Audi R8, а срещу допълнително заплащане е оборудван с активен сервоусилвател с прогресивни характеристики и адаптивно окачване с амортисьори с електронно управление. В зависимост от пътната обстановка и избрания режим на работа на управляващата електроника, системата ще може да избере идеалната твърдост на окачването поотделно за всяко колело.
Спецификации

Сърцето на Lamborghini Huracan е огромен V-образен 10-цилиндров бензинов агрегат с турбокомпресор с обем 5204 кубически сантиметра. Солиден работен обем, съчетан с усъвършенствана система за компресиране и доста необичаен, комбиниран тип подаване на гориво, позволи на инженерите да изтласкат 610 конски сили при 8250 об / мин и 560 Нм въртящ момент при 6500 оборота на коляновия вал. Цялата тяга отива към седемстепенна селективна роботизирана скоростна кутия с два съединителя. В резултат на това, благодарение на ниското си тегло и предаването на всички колела, купето излита от нула до сто за 3,2 секунди, достига 200 км / ч за 9,9 секунди и достига максимум 325 километра в час. С такава мощност и динамика не бива да разчитате на ефективност. Разходът на гориво ще бъде около 17,8 литра бензин на сто километра при градско темпо на движение с често ускорение и спиране, 9,4 литра по време на измерено пътуване по селски път и 12,5 литра гориво на сто в комбиниран цикъл на шофиране.
Резултат

Huracan е включил всички най -добри характеристики на италианската марка. Той има зашеметяващ и запомнящ се дизайн, който перфектно ще подчертае индивидуалността и статута на неговия собственик в обществото. Такава кола няма да се разтвори в сивия ежедневен поток и ще привлича вниманието във всяка ситуация. Салонът е царството на изключителни довършителни материали, спортна ергономия и комфорт. Дори дълго шофиране или уикенд на пистата няма да причинят излишни неудобства на водача. Производителят е добре наясно, че сърцето и душата на всеки спортен автомобил е неговият двигател. Ето защо суперавтомобилът е оборудван с отличен силов агрегат. квинтесенцията на иновативните технологии и отличният гений на италианските инженери. Lamborghini Huracan е достоен наследник на легендарния модел.

Вашият коментар