Интериор

Осветяване на комбинация от устройства При слънчево време и при лунна светлина, когато шофирате по пътя или извън пътя, инструментите винаги са с подсветка за лесно отчитане на показанията. Техният функционален дизайн допълва лъскавата красота на кабината. Инфрачервен сензорен екран Лесно управлявайте аудио и навигационните си системи с 7-инчовия инфрачервен сензорен екран2, дори с ръце в ръкавици. Аудио системата с дисплей и свързаност със смартфон поддържа Apple CarPlay ™, Android Auto ™ и MirrorLink ™, което ви позволява да използвате различни приложения за смартфони.

Външен Оптимизирана форма на броня Всичко е готово за приключения: наклонените ъгли на бронята увеличават клиренса на нивото на колелото за уверено преодоляване на препятствия. А комплект за тяло, изработен от черен отливен материал, предпазва тялото от каменни трески и драскотини. LED фарове с шайби Можете да се гордеете с избора си, тъй като Jimny има богато наследство, едно от които е символизирано от лесно разпознаваемите кръгли, LED фарове. Те са оборудвани с шайби като стандарт, което ви дава допълнителна увереност при шофиране по прашни, кални и заснежени повърхности. Практичен улук Оставете Джими да следи времето, а не вие. Благодарение на наличието на улей, разположен отстрани на тялото по покрива, вече не се страхувате от валежи – не можете да се страхувате да се намокрите, когато влизате и излизате от колата.

Професионално оборудване

Практично багажно отделение Вземете със себе си всичко необходимо, за да сте готови за всяка ситуация. Внимателно проектираното багажно отделение може да бъде удължено чрез сгъване на задните седалки. Подът и задната повърхност на облегалките на задните седалки са специално покрити1, за да улеснят почистването на багажника. Напълно плоският под на товара и увеличеният обем на багажното отделение ви позволяват да транспортирате широки предмети, като ги поставяте навсякъде. Благодарение на отворите с резба и куките за багаж можете да прикачите допълнително оборудване като различни устройства за обезопасяване на товара за по-голяма гъвкавост и практичност. Електрически контакт в багажника2 позволява електрическото оборудване да бъде свързано от задната част на автомобила. Лесно достъпни отделения за съхранение в зоната на предната седалка Няма да се налага да се разтягате. Удобните джобове и ниши могат да се използват за съхранение на смартфон, напитки и други лични вещи, така че да са винаги под ръка. Близките USB конектор и гнездо ви позволяват да свързвате и зареждате допълнително оборудване, както и мобилен телефон. Голям и удобен парапет ще помогне на пътника отпред при влизане и излизане от превозното средство. Забележка.

Предметите, показани на снимката, са само с илюстративна цел. Всички неща трябва да бъдат здраво закрепени по време на шофиране. Изпълнение извън пътя Здрава рамка с лост Още от първото поколение, Jimny винаги е бил оборудван с рама, която поставя солидна основа за високи офроуд характеристики. Окачване с 3 връзки с винтови пружини Решете за нищо по-малко от непрекъснати предни и задни оси, които гарантират на Jimny превъзходно сцепление на всички повърхности. Когато едно от колелата се удари в препятствие, повдигайки се нагоре, оста притиска другото колело надолу, за да подобри контакта на гумата с повърхността при трудни офроуд условия. Изключителна геометрична флотация

Разширете границите на изследваните територии с изключителна геометрична флотация: ъглите на влизане, излизане и ъгъл на наклона, както и голям пътен просвет, ви позволяват да преодолявате стръмни склонове и скалисти повърхности, без да се страхувате да повредите броните и дъното на Jimny. Задвижване на четирите колела с подсистема Джими се адаптира към всяка ситуация по ваша команда. Поставете лоста за управление на трансмисията в режим 4L в най-тежкия терен за максимален въртящ момент. Когато шофирате по хлъзгави и заснежени пътища, изберете режим 4H за оптимално сцепление при по-високи скорости. И след като се върнете на асфалтовите пътища, превключете на режим 2H (задвижване на задната ос) за по-плавно, по-тихо и по-икономично шофиране. С ALLGRIP PRO можете да задоволите страстта си към приключенията, тъй като осигурява отлични шофиращи характеристики както на асфалт, така и извън пътя.

Вашият коментар