Geely реши да отложи началото на продажбите в Русия на новия кросоувър Atlas Pro. Това съобщава портала „Китайски коли“ с позоваване на представителите на марката. Първоначално беше планирано колата да отиде при дилърите на 2 август. Сега началото на продажбите на китайския кросоувър на нашия пазар трябва да се очаква не по -рано от септември. Все още няма официално потвърждение на тази информация.

Самата компания заяви, че новите начални дати за продажбите на Atlas Pro ще бъдат „обявени на по -късна дата“. Причините за отлагането не бяха съобщени. Според източника заводът на BelGi е отнел допълнително време, за да подготви модела за стартиране.

Първо, колата ще се предлага в две нива на оборудване – Flagship и Flagship +. Цените за колата вече са известни – от 2 119 990 рубли за базовата версия. Geely Atlas Pro е оборудван с безспорен 1,5-литров бензинов турбо агрегат, който работи заедно със 7-степенна роботизирана скоростна кутия с два съединителя и система за задвижване на всички колела. Задвижването е мек хибрид, съчетан с 48-волтов стартер-генератор за допълнителни 50 Nm въртящ момент.

Възможно е по -късно кросоувърът да получи и по -евтина версия. Такава модификация на автомобила ще загуби хибридното тегло.

Вашият коментар