Datsun redi-GO бе разкрит пред широката публика на Индийското автомобилно изложение в Делхи. Това е третият модел на местния пазар. Тя има интересен и запомнящ се външен вид. Поразителни са големите удължени фарове с големи отражатели. Решетката на радиатора е направена в корпоративен стил. Той има шестоъгълна форма, парадира с логото на производителя и се състои от множество продълговати клетки с хромирана облицовка по контура. Отдолу, на предната броня, има малък въздухозаборник, отстрани на който можете да видите специални вдлъбнатини с гирлянди от дневни LED светлини. Като цяло колата получи доста интересен и запомнящ се външен вид, който перфектно подчертава класа и техническото съдържание.

Размери Datsun redi-GO

Datsun Redi-GO е компактен хечбек от A клас с пет врати. Габаритните му размери са: дължина 3679 мм, ширина 1579 мм, височина 1378 мм и междуосие 1579 мм. Пътният просвет на Datsun redi-GO е 185 милиметра. Благодарение на такъв солиден пътен просвет автомобилът е идеален за шофиране в развиващите се страни. Той ще може да щурмува бордюри, докато паркира, и благодарение на голям работен ход, той ще поддържа приемлива гладкост по неравен асфалтиран път. Datsun redi-GO е изграден върху модулната платформа CMF-A, позната от компактния Renault KWID. Отпред има опори на McPherson, типични за автомобилите с предно предаване, и полунезависимо окачване с торсионна греда отзад.

Спецификации на Datsun redi-GO

Datsun Redi-GO е оборудван с един двигател, петстепенна ръчна скоростна кутия и изключително задвижване на предните колела. Въпреки предоставения скромен комплект единици, те са отлични за такъв компактен бюджетен автомобил и отговарят на повечето нужди на потенциален купувач.

Двигателят Datsun redi-GO е редови, трицилиндров, атмосферен бензинов двигател с обем от 0,8 литра. Благодарение на модерен механизъм за разпределение на газ и усъвършенствана система за впръскване на гориво, инженерите успяха да изтласкат 54 конски сили и 74 Нм въртящ момент. В бъдеще производителят планира да инсталира по-мощен 1-литров силов агрегат на топ версиите.

Datsun redi-GO е компактен автомобил за развиващия се пазар. Той има закачлив и в никакъв случай бюджетен дизайн, който перфектно подчертава характера и личността на собственика му. Ще изглежда страхотно при натоварен трафик и тесни градски улици. Салонът е царство от прости, но висококачествени материали, проверена ергономичност и комфорт. Дори часовете, прекарани в движение, не трябва да създават излишни неудобства. Производителят е наясно, че на първо място автомобилът трябва да доставя удоволствие от шофирането. Ето защо хечбекът е оборудван с линия от прости, но технологично усъвършенствани агрегати, които са сплав от съвременни технологии и дългогодишен опит на инженерите. Datsun redi-GO е идеален за ежедневни задачи на градски жител.

Вашият коментар