Пазарът за автомобили предлага голямо разнообразие от марки и модели и ако искате да направите най-добрата покупка трябва обстойно да огледате автомобила. Преди да закупите автомобил трябва да сте наясно за какво ще бъде използван, дали ще бъде само за вас или сте семейство, дали ще бъде за ежедневно ползване за лични нужди или ще бъде автомобил за работа. Първата стъпка е да посочите вашите нужди и изисквания към автомобила – модел, марка, поддръжка. Следващата стъпка е огледа на автомобила – проверка на купето за удари, кит и корозия; проверка на двигател, скорости, ходовата част, спирачна система, охладителна система, компютърна диагностика, реални километри, тест на дюзи, датчици, ерг, дпф, турбина; оглед на интериора – педали, волан, седалки, огледала, копчета, показателите на таблото. Не предприемайте тези стъпки сами, доверете се на близък приятел, роднина или на професионалист за съдействие.

Ако искате бързо да продадете автомобила си, да закупите нов или да замените стария със друг, можете да се доверите на компания за изкупуване на коли, където ще получите точен съвет, бърза оферта, коректност и професионализъм. Изкупуват се коли, джипове, мотори и камиони в рамките на 1 час!

Ако автомобилът ви е произведен след 2000 година, ще бъде изкупен на момента още същия ден. За всички видове 4Х4 – до 1 час получавате парите и прехвърляме нотариално собствеността. Ще намерите най-добрите условия за бартер. Всички марки и модели бусове са наш интерес, произведени след 2000 година. Тук важат както бусове, които са предназначени за пренос на стока, така и такива, които са произведени с прозорци, било то товарни или пътнически. Изкупуват се също така и ударени или с проблем в двигателя, скорости или друга повреда автомобили и джипове, произведени след 2005 година.

Izkupuvam.com са на пазара вече няколко години с редовни клиенти и добра репутация, което е гаранция за качество и ефективност. Изберете автомобил, който ви вдъхва надеждност и сигурност. Бъдете стабилни на пътя и безаварийно шофиране!