Предлагаме да закупим мотор DF115ATL. Буквата „А“ в маркировката показва, че това е модел от ново поколение от известната марка Suzuki. Двигателят е станал още по-технологичен, издръжлив и с голям въртящ момент, като в същото време печели изгодно тегло и размери.

Обемът на цилиндрите е увеличен до 2044 cm³. Двигателят се управлява дистанционно. Можете да инсталирате мултифреза. Иновациите включват технология Lean Burn за работа с постно изгаряне. В резултат на прилагането му се спестяват до 14% от горивото. Представи нова система за бързо стартиране на функцията за бърз празен ход. В горивния филтър е монтиран датчик за вода.

В цилиндровия блок има сензор за детонация, който следи условията на горене на бензина. Освен това в системата за изчерпване на сместа е монтиран и сензор за кислород. Двустепенното редуциране и изместване на задвижващия вал позволи да се намалят размерите на двигателя, намалени вибрации и подобрен баланс.

Suzuki DF115ATL с 508 мм мъртва дървесина тежи 182 кг. Може да се инсталира на лодки или лодки от всякакъв тип. Това се улеснява от новата система за сгъване. Има ограничител, който не позволява на двигателя да отклонява повече от даден ъгъл. Максималният ъгъл на наклон може да се настрои с дистанционното управление. Повдигането на двигателя се извършва хидравлично плавно, без дръпване. Новата система елиминира риска от повреда на капака на двигателя или корпуса на лодката при накланяне.

В допълнение към иновативните механизми DF115ATL има и прогресивно антикорозионно покритие, разработено от Suzuki. Състои се от няколко слоя: грунд, метализирана основа и последен слой. Двигателят запазва ефектния си вид дълго време, не се разрушава от влага и морска сол.

Характеристики:
Характеристики на извънбордовия мотор
Мощност (к.с.) 115
Мощност (kW) 84.6
Брой мерки 4
Брой цилиндри 4
Обем на двигателя 2044
Оборот 5000-6000
Стартиране на електрически стартер
Дистанционно
Запалване EFI
Охлаждаща вода
F-N-R предаване
Daywood 508 (L)
Обем на резервоара (l) 25
Диаметър на хода на буталото (mm) 84×88
Предавателно съотношение 2,59: 1
Винт 3x14x17
Страна на произход Япония
Инжектор за захранваща система
Подемна система Хидравлична
Тип гориво AI92
Въртене на винта надясно
Генератор 12V 40A
Тегло на двигателя (кг) 182,0
Пълен комплект извънбордов мотор
Мотор 1 брой
Инструкция 1 бр
Ремонтен комплект 1 бр
Външен резервоар за гориво 1 бр
Гаранция на мотора 3 години
Завийте 1 бр
Фиксиращи болтове 1 бр
Маркуч за гориво с круша 1 бр
Проверете 1 бр
Кабелни адаптери за дистанционно управление 1 бр
Уплътнителен ръкав 1 брой
Тахометър 1 брой
Г-образна връзка 1 бр
Дистанционно управление 1 брой
Тример 1 бр

Вашият коментар