На вниманието на мотористи, автомобилисти, на всички онези, които се качват зад волана и не само, една информация би ви била полезна особено ако става въпрос за вашето здравето и това на любимите ви хора. Информираме ви, че са зачестили посещенията по домовете от различни видове вредители като хлебарки, мравки, дървеници и други такива. Те са гъвкави, завират се в малки и тесни пространства, между дрехи, мебели и лазят по храната, размножават се, сеят зарази, болести и инфекции. Причините да бъдете заразени с вредители са най-различни – пренасяне от друго място, от съседи, по канализацията и други, като също така и вие можете да бъдете преносител. Съветваме ви бързо и навременно да вземете адекватно решение и действия по тяхното унищожаване. Като за начало винаги поддържайте дома и помещенията, които обитавате чисти, защото по-трудно бихте се сдобили с такива неприятни домашни любимци. Въпреки, че има риск да се появят и в такъв дом, не си мислете че можете лесно де се справите с убиването на подобни гадинки. Можете да опитате с препарати от магазина, но понякога те не действат и рискувате да увеличите популацията, което ще създаде още по-голям проблем.

Ухапването, например, от креватна дървеница не е приятно, а последиците от това са сърбеж и рани. А за шофьорите е опасно, ако имате сърбеж докато сте на пътя. Може да застрашите вашия живот, този на вашите пътници и живота на другите участници в движението. Това, което трябва да направите при наличие на дървеници у дома, е да се възползвате от специалното предложение на Превента ДДД ЕООД, а то е: бързо и качествено изтребване на дървениците в помещенията. Фирмата притежава ценен ресурс – компетентни и висококвалифицирани служители, чиято работа се извършва с качествени материали, като се постигат дълготрайни резултати.

Важно за унищожаването на дървениците е първо да се локализират, а след това ефективно да бъдат премахнати. Процедурата се извършва от 5 до 7 дни, с 2 или 3 поредни обработки. Преди обработка трябва да бъдат освободени легла, шкафчета и помещенията от храна и дрехи, да бъде осигурен достъп и до мебели и плоскости. След пръскането не трябва да се влиза около 3-4 часа в помещението, като за деца и бебета е повече, но ще бъдете уведомени допълнително. От Превента предлагат стопроцентова гаранция за 6 месеца и възможност за удължаване. Сайтът им е www.preventa.bg и е снабден с богата информация за убиването на хлебарки, дървеници, мравки, гризачи и други вредители. Основните приоритети на Превента са: професионално, качествено и безопасно изпълнение, дълготрайни резултати и коректно отношение.

Можете да разчитате на Превента, тъй като е доказал се партньор в сферата и е една от най-предпочитаните компании за унищожаване на различни видове вредители. Компанията оперира в градове като София, Перник, Пловдив и околните населени места. Не се колебайте да ги потърсите при нужда от изтребване на вредителите, за да можете да защитите себе си, любимите ви хора, дома ви и другите хора. Изберете безопасен и бърз начин за отърваване от напастта на дървеници с Превента ДДД ЕООД. Вашият уют, вашето спокойствие и вашата сигурност у дома трябва да бъдат основни приоритети, затова погрижете се да ги поддържате.