Според мнението на стотици хора коя е най-предпочитаната от тях подова настилка, една много голяма част от тях са на мнение, че предпочитат ламинирания паркет. В това няма нищо изненадващо, защото той притежава комбинация от качества, които го превръщат в любим избор на десетки и стотици хора. Неговата здравина, устойчивост, богатия избор от цветове и шарки, в комбинация с достъпната цена са причините ламинатът да е толкова разпространен и предпочитан. Но къде да намерите качествен и устойчив ламинат в София?

магазин за ламинат в София

Има немалко фирми и магазини в София, които предлагат ламиниран паркет, но истината е, че тези, които предлагат високо качество и устойчивост не са чак толкова много. Всеки човек търси не само здравина и богат избор на едно място, но и достъпност на цените, което малко фирми могат да си позволят в дневно време, а и конкуренцията е голяма. Най-добрият избор за всеки е да намерят такъв ламинат в София, който да едновременно устойчив и здрав и в същото време на цени, които не затрудняват бюджета, защото в много от ситуациите се налага смяна на целия паркет, а не само на част от него.

 

Има едно място, където може да намерите всичко това – това е магазинът Parketilazur.com, който приема както онлайн поръчки, така и има два физически газна в столицата, които може да посетите – единият в кв. Младост 1, блок 25, до вход В, а другият на бул. Цар Борис III № 181. Там ще намерите огромно разнообразие от наистина висококачествен ламинат, в различни цветове, форми и шарки, както и с различна дебелина. Както знаете някои дебелини ламинат са подходящи за домашно ползване, а други за офис или търговски площи. Цените в този магазин са доста приемливи, особено като се вземе предвид качеството на артикулите, а освен това може да намерите и специални намаления на една доста голяма част от ламинатите там.